Η Ευριπίδου πήγε στο ΣΙΓΜΑ και εκτόπισε την Θέκλα Πετρίδου - VIDEO

Η Ευριπίδου πήγε στο ΣΙΓΜΑ και εκτόπισε την Θέκλα Πετρίδου - VIDEO

Η Ευριπίδου πήγε στο ΣΙΓΜΑ και εν ολίγοις εκτόπισε την Θέκλα Πετρίδου.

Την Παρασκεύη, 3 Αυγούστου σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έδωσε τα χέρια με το ΣΙΓΜΑ. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ThemaOnline έκανε λόγο για ένα ανατρεπτικό concept. 

Στους διαδρόμους του καναλιού του Παρισσινού οι φήμες ήθελαν την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να κάνει εκπομπή το απόγευμα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στην έναρξη της εκπομπής της. 

Η ίδια η Θέκλα Πατρίδου καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές ανακοίνωσε την μετατόπιση της ώρας της εκπομπής της από την ερχόμενη σεζόν. 

Με χαμόγελο η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις εξελίξεις στο κανάλι λέγοντας on air: "Και μετά θα επιστρέψουμε πρωί...Που το χάραμαν του φου... Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα πάμε πρωί....".

Δείτε όλα όσα είπε η Θέκλα Πετρίδου στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=G0K2XGXA6aE

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE