ΛΑΡΝΑΚΑ: Γερή μπάζα! -Έκλεψαν τον χαρτοφύλακα γνωστού επιχειρηματία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Γερή μπάζα! -Έκλεψαν τον χαρτοφύλακα γνωστού επιχειρηματία

Θύμα κλοπής έπεσε γνωστός επιχειρηματίας της Αραδίππου καθώς άγνωστοι έκλεψαν τον χαρτοφύλακα του από το σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 48χρονου, η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 00:30 -02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 03/08.

Όπως κατήγγειλε, άγνωστοι έκλεψαν από το σπίτι του το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ και 2 χιλιάδων δολαρίων Αυστραλίας.

Στην οικία του παραπονούμενου μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι άνοιξαν το διπλοκάμπινο όχημα του 48χρνου, πήραν τα κλειδιά της οικίας του και αφού εισήλθαν στο σπίτι, πήραν από το πάγκο της κουζίνας τον χαρτοφύλακα ο οποίος περιείχε διάφορα χρηματικά ποσά.

Από έλεγχο που έγινε, ο χαρτοφύλακας εντοπίστηκε στην αυλή της οικίας. Να σημειώσουμε πως από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE