ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θα μας τρελάνει ο καιρός- Καύσωνας με βροχές και καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ: Θα μας τρελάνει ο καιρός- Καύσωνας με βροχές και καταιγίδες

Προειδοποιήσεις για «καύσωνα» στην Κύπρο είχε εκδώσεις τις προηγούμενες μέρες το τμήμα μετεωρολογίας, ωστόσο στο νέο δελτίο καιρού προβλέπονται βροχές ή καταιγίδες. Δεν αφορούν φυσικά μόνο τα ορεινά αλλά και το εσωτερικό. Διαβάστε αναλυτικά.

Το απόγευµα αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό αναµένεται µα δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, 4 µε 5 µποφόρ και στα νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Σάββατο 4/8 νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι, ισχυροί και τοπικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 βαθµούς στα δυτικά παράλια γύρω στους 34 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 στα ψηλότερα ορεινά

Την Κυριακή 5/8 νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ, κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Τρίτη για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top