ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλειωσε με τον έναν μετά το Ταλίν! Τι θα πράξει με άλλους;

Τέλειωσε με τον έναν μετά το Ταλίν! Τι θα πράξει με άλλους;

Με την επιστροφή της αποστολής του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, μετά το Ταλίν, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη καλείται να τελειώσει ορισμένες εκκρεμότητες που έχει μπροστά της.

Η μια εκκρεμότητα που έχει τελειώσει το βράδυ της Παρασκευής είναι αυτή του Πολιάκοφ.    ΑΠΟΕΛ και παίκτης δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με τη διοίκηση των πρωταθλητών να αποζημιώνει τον Πολιάκοφ και να του δίδεται η ελευθέρα στο χέρι για να μπορέσει να ψάξει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ένα άλλο όνομα παίκτη που «παίζει» εδώ και μέρες στο ρεπορτάζ ΑΠΟΕΛ είναι αυτό του Βινίσιους.  Η ΑΕΛ αναμένει την οριστική απόφαση της διοίκησης Πετρίδη για τον παίκτη, κατά το πόσο θα προχωρήσει σε αποζημίωση και αυτού και να του δοθεί η ελευθέρα στο χέρι, ή εάν προτίθεται να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, ή κατά το πόσο θα ανατραπεί για τα καλά το σκηνικό και να παραμείνει κάτοικος «Αρχαγγέλου» (πολύ δύσκολο ως απίθανο το τελευταίο).

Επιπρόσθετα, τη διοίκηση Πετρίδη απασχολεί και το θέμα Σαλάι.  Ο παίκτης ήδη έχει βολιδοσκοπηθεί από ομάδες του εξωτερικού.  Εντούτοις, μετά και τη χθεσινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο Ταλίν, με όλα όσα ακολούθησαν, με τον προβληματισμό και τον Πρόδρομο Πετρίδη να τα… ψάλλει σε όλους στο αποδυτήριο, τότε ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά εάν θα πωληθεί ο Σαλάι ή όχι!

Σε ότι αφορά τον προπονητή, Μπρούνο Μπαλταζάρ, οι πληροφορίες από τη στιγμή της άφιξης της αποστολής του ΑΠΟΕΛ στο αεροδρόμιο Λάρνακας, κάνουν λόγο πως δεν σκοπεύει ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του να του δείξουν τώρα την πόρτα εξόδου από το προπονητικό κέντρο «Pari Match Αρχάγγελος».

Οι αποφάσεις της διοίκησης, πάντως, όποιες και εάν είναι αυτές, όποιους και εάν… αγγίξουν, αναμένονται με ανυπομονησία από τους φίλους της ομάδας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top