ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπροστάρηδες και δημιουργούν… εφιάλτες! Σηκώνουν το βάρος για το… νέκταρ

Μπροστάρηδες και δημιουργούν… εφιάλτες! Σηκώνουν το βάρος για το… νέκταρ

Δεν μας παραξενεύει καθόλου το αγωνιστικό πρόσωπο που βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι από τους Φώτη Παπουλή και Ζοάο Πέδρο.  Δύο παίκτες, παλιές «καραβάνες» του Απόλλωνα, που πανηγύρισαν τίτλους, είχαν σπουδαίες παρουσίες σε Κύπρο και Ευρώπη με την κυανόλευκη φανέλα, αντιλαμβανόμενοι το βάρος της φανέλας που φοράνε.

Το βράδυ της Πέμπτης (02-08-2018) απλά έδειξαν για ακόμη μία φορά το τι πάστας παίκτες είναι και το πόσο σπουδαίοι παίκτες είναι και φοβερό, ακτύπητο δίδυμο, εάν βρεθεί στη μέρα του.

Δύο παίκτες που δημιουργούν πραγματικά εφιάλτες στον καθένα αντίπαλο που θα βρεθεί μπροστά τους και όταν παρουσιαστούν και αυτοί στη μέρα τους.

Σε όποια θέση και εάν κληθούν να αγωνιστούν, από τη μέρα που είναι στο ρόστερ του Απόλλωνα (επτά ο Παπουλής, τέσσερα ο Ζοάο Πέδρο), οι δύο ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται με επιτυχία και αποτελούν ένα βασικότατο κομμάτι του κορμού της Λεμεσιανής ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι αυτό το δίδυμο είναι… λίρα εκατόν για το όλο «οπλοστάσιο» που έχει στη διάθεση του ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.

Πραγματικά… μοτοράκια, ακούραστα, με πολλές δυνάμεις, έχουν ακόμη πάρα πολλά να δώσουν, να προσφέρουν στον Απόλλωνα, φτάνει να έχουν την ΥΓΕΙΑ τους και να μείνουν μακριά από προβλήματα και να έχουν παιχνίδι με παιχνίδι όλο και πιο ανεβασμένη διάθεση για ποδόσφαιρο.  Να αποδίδουν τα μέγιστα.

Αυτό που τους λείπει, φυσικά, δεν είναι άλλο από το να δούνε τον Απόλλωνα στο τέλος κάποιας αγωνιστικής περιόδου να είναι αυτός που να καταφέρνει να… κόβει πρώτος το νήμα του μαραθωνίου πρωταθλήματος.  Δεν τα κατάφεραν ούτε στα κρίσμα παιχνίδια της περασμένης σεζόν να τον οδηγήσουν στο νέκταρ της επιτυχίας, ευελπιστούν να το πράξουν μαζί με τους υπόλοιπους «ένοικους» του προπονητικού κέντρο Κολοσσίου σε αυτό το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε τρεις βδομάδες!

Διαβάστε επίσης:

Kρατούν τη ΣΗΜΑΙΑ και φέτος!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top