ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το χρήμα που έχουν βάλει μέχρι στιγμής στα ταμεία των ομάδων τους

Το χρήμα που έχουν βάλει μέχρι στιγμής στα ταμεία των ομάδων τους

Οι προκρίσεις στον γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ για ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα και ΑΕΚ έχει φέρει αρκετά έσοδα στα ταμεία των τριών μεγάλων Κυπριακών ομάδων.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, ενώ ο Απόλλωνας από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και η ΑΕΚ από τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ας πάρουμε μία – μία τις τρεις Κυπριακές ομάδες που συνεχίζουν να εκπροσωπούν τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΑΠΟΕΛ με την παρουσία του στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε 280 χιλιάδες, ενώ για τις δύο συμμετοχές του, σε β΄ προκριματικό και γ΄ προκριματικό γύρο Γιουρόπα Λιγκ, θα πάρει 260 για τους αγώνες με Φλόρα Ταλίν και 280 για τις αναμετρήσεις με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.  Συνολικό ποσό μέχρι στιγμής για ΑΠΟΕΛ 820 χιλιάδες ευρώ.

Ο Απόλλωνας με την παρουσία του στον α΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ πήρε 240 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα ίδια ποσά όπως και για ΑΠΟΕΛ για συμμετοχή του σε β΄προκριματικό γύρο (260 χιλιάδες ευρώ) και γ΄ προκριματικό γύρο (280 χιλιάδες).  Συνολικό ποσό για Απόλλωνα μέχρι στιγμής 780 χιλιάδες ευρώ.

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, η παρουσία της σε β΄και γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, δίνει 260 και 280 χιλιάδες ευρώ, αντίστοιχα, στο κιτρινοπράσινο ταμείο.  Σύνολο, δηλαδή, ποσού για την ΑΕΚ μέχρι στιγμής 540 χιλιάδες ευρώ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top