ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Ο 28χρονος έκλεψε την καδένα από λαιμό γυναίκας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Ο 28χρονος έκλεψε την καδένα από λαιμό γυναίκας

Στη σύλληψη 28χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτου και κλοπής, προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής (3/8) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.50 τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Αυγούστου, εντοπίστηκε να φλέγεται σε ανοιχτό χώρο στην επαρχία Λευκωσίας, αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 80χρονου.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί νωρίτερα, μεταξύ των ωρών 8.00μ.μ. της περασμένης Πέμπτης 2 Αυγούστου και 5.50π.μ. της Παρασκευής, από το χώρο στάθμευσης της οικίας του 80χρονου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 28χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 8.20 το βράδυ της Παρασκευής (3/8), βάσει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη της Αστυνομίας.

Ο 28χρονος επίσης φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε γύρω στις 9.20 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 2 Αυγούστου, όταν 82χρονη βρισκόταν έξω από την κατοικία της, στην επαρχία Λευκωσίας και ύποπτο πρόσωπο που την προσέγγισε έκλεψε μία χρυσή καδένα που η ηλικιωμένη φορούσε στον λαιμό.

Αφού για την κλοπή προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 28χρονου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, βάσει του οποίου επίσης συνελήφθη γύρω στις 9.00 το βράδυ της Παρασκευής (3/8).

Ο 28χρονος παραμένει υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων της κλοπής και του εμπρησμού του πιο πάνω αυτοκινήτου και της κλοπής της πιο πάνω χρυσής καδένας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top