ΕΛΛΑΔΑ

MATI: Προσπαθούσε να θηλάσει το 6 μηνών παιδί της στην θάλασσα - 'Έφυγαν΄ και οι δύο για την γειτονιά των αγγέλων - VIDEO

MATI: Προσπαθούσε να θηλάσει το 6 μηνών παιδί της στην θάλασσα - 'Έφυγαν΄ και οι δύο για την γειτονιά των αγγέλων - VIDEO

Συγκλονίζει η περιγραφή των διασωθέντων στο Μάτι που βρέθηκαν δίπλα στην 35χρονη Μαργαρίτα την ώρα που η ίδια πάλευε να κρατήσει το 6 μηνών βρέφος της ζωντανό στην θάλασσα.

Η μητέρα, η οποία κατέληξε την Παρασκευή (3/8) στην ΜΕΘ όπου νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα, έκανε τα πάντα προκειμένου να κρατήσει στη ζωή το μωρό της, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

Οπως αναφέρει διασωθέντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ η 35χρονη προσπάθησε να θηλάσει το μωρό της για να του δώσει ζωή.

Συγκεκριμένα ο διασωθέντας αναφέρει: «Βρήκαμε τη Μαργαρίτα με το μωράκι στη θάλασσα. Ήταν ήδη στη θάλασσα σοκαρισμένη η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά. Η Μαργαρίτα είχε καεί, μαζί και το μωρό. Η μητέρα έτρεμε, έκλαιγε και το μωράκι έκλαιγε και πιστεύαμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάσταση, όμως χειροτέρευε. Κρατούσαμε αγκαλιά κι εμείς το μωρό για να μην κλαίει. Την πρώτη φορά η μητέρα του το θήλασε μέσα στη θάλασσα αλλά τη δεύτερη φορά βλέπαμε ότι το μωράκι δυσκολευόταν να φάει. Ο πρώτος που έφτασε με το ασθενοφόρο ήταν ο άντρας της, κάναμε τεχνητές αναπνοές στο παιδί και έφυγαν γρήγορα για το νοσοκομείο Παίδων. Ήταν τραγική η κατάσταση για όλους μας».

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η πλάτη της 35χρονη είχε καεί ολόκληρη, ενώ μέχρι να φτάσει ο άντρας της με το ασθενοφόρο, άνθρωποι που ήταν δίπλα της στην θάλασσα έκαναν τεχνητές αναπνοές στο μόλις έξι μηνών αγοράκι.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας του άτυχου βρέφους, ήταν πυροσβέστης στο επάγγελμα και την ώρα της φωτιάς είχε κληθεί για να αντιμετωπίσει την φωτιά στο Μάτι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκλονιστικό: Το 6 μηνών βρέφος που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά ήταν το παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε στο Μάτι - VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top