Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.
Δεν έχουν τελειωμό οι ιστορίες των ανθρώπων που έχασαν με τόσο φρικτό τρόπο τη ζωή τους, στην φονική πυρκαγιά που κατέστρεψε τα πάντα στην Ανατολική Αττική.
Ο πάτερ Δωρόθεος, μιλώντας στην έκτακτη εκπομπή του Star, ανέφερε ότι την Πέμπτη (26/7), τον επισκέφθηκε ένας χαροκαμένος πατέρας, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι το λίγων μηνών παιδί του, πέθανε στην φωτιά.
Η οικογένεια, είχε προγραμματισμένη βάφτιση του παιδιού για τις 16 Σεπτεμβρίου και ο πατέρας, πήγε για να ενημερώσει τον ιερέα, ότι θα ακυρωθεί.
Μάλιστα, ο πατέρας, άναψε ένα κεράκι στη χάρη της Αγίας Παρασκευής που γιορτάζει και προσευχήθηκε για την σύζυγό του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Πρόκειται για το 6 μηνών βρέφος που πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του, όταν η ίδια έτρεχε να το σώσει.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκλονίζει η ιστορία με το 6 μηνών βρέφος - Η μητέρα έτρεχε να το σώσει…Πέθανε στην αγκαλιά της
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




