Μας πέταξε τα μάτια έξω με το καλλίγραμμο κορμί της – «Γραμμωμένη» η Κύπρια χορεύτρια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μας πέταξε τα μάτια έξω με το καλλίγραμμο κορμί της – «Γραμμωμένη» η Κύπρια χορεύτρια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το καλλίγραμμο σώμα της μας παρουσιάζει, για ακόμη μια φορά, η Κύπρια χορεύτρια και χορογράφος.

Ο λόγος για την χορεύτρια, χορογράφο και νυν παίκτρια του παιχνιδιού «Σκάσε και κολύμπα», Νάταλι Κάτερ.

Η πανέμορφη Νάταλι, μας έχει συνηθίσει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να μας ενημερώνει για την καθημερινότητά της αλλά και να μας επιδεικνύει καθημερινώς το καλλίγραμμο και καλογυμνασμένο κορμί της.

Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται η καλογυμνασμένη και γραμμωμένη πλάτη της, κάτι που φανερώνει τον κόπο και τον μόχθο της Νάταλι στο γυμναστήριο αλλά και στη σχολή χορού, στην οποία η ίδια διδάσκει!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.