ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη καταγγελία! Τους πώλησε το σπίτι χωρίς να το γνωρίζουν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη καταγγελία! Τους πώλησε το σπίτι χωρίς να το γνωρίζουν

Στη σύλληψη 37χρονου, κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε το Σάββατο 04/08 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς καταδολίευση, απάτης κατά την πώληση ή υποθήκευση περιουσίας, δόλιων συναλλαγών σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 37χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 27 Ιουλίου 2018, από μόνιμο κάτοικο εξωτερικού. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, κατοικία που διατηρεί στην επαρχία Λεμεσού, μεταβιβάστηκε σε άλλο πρόσωπο, χωρίς ο ίδιος να έχει προβεί σε οποιαδήποτε πώλησή της.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαφάνηκε ότι η οικία μεταβιβάστηκε στον 37χρονο, με τη χρήση ειδικού πληρεξούσιου εγγράφου, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είναι πλαστό.     

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top