ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του κάρφωσε γυαλί από σπασμένο καθρέφτη - Σύλληψη 25χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Του κάρφωσε γυαλί από σπασμένο καθρέφτη - Σύλληψη 25χρονου

Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησαν την Κυριακή 05/08 μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λάρνακας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.40 τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Λάρνακα, όπου εντόπισαν τον 25χρονο, καθώς και άλλο ένα πρόσωπο, επίσης 25 χρόνων, που έφερε τραύμα στο δεξί χέρι.

Ο 25χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στον καρπό του δεξιού χεριού.

Αφού έγινε συρραφή του τραύματος του και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο 25χρονος έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ ο 25χρονος ύποπτος βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με τον 25χρονο τραυματία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, επιτέθηκε και τραυμάτισε τον 25χρονο με κομμάτι γυαλιού από σπασμένο καθρέφτη που βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Εναντίον του 25χρονου υπόπτου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 9.10 το πρωί της Κυριακής για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top