Πρόσκρουση επιβατηγού πλοίου - Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Πρόσκρουση επιβατηγού πλοίου - Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Στον προβλήτα του λιμανιού της Σκιάθου προσέκρουσε κατά τον κατάπλου του, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Aqua Blue" με 170 επιβάτες, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί αλλά ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Λόγω της πρόσκρουσης, το πλοίο υπέστη μικρό ρήγμα σε στεγανό τμήμα του στην πρύμνη δεξιά, ενώ απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την προσκόμιση βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Το Aqua Blue προερχόταν από Ηράκλειο-Θήρα, Νάξο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Σύρο, Άνδρο, Σκιάθο με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 05/08.

Οι επιβάτες θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας στο λιμάνι του Βόλου με δύο επιβατηγά πλοία που αναχωρούν από τη Σκιάθο στις 8:15 και 9:50 και από εκεί για τη Θεσσαλονίκη με πούλμαν

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE