ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 40χρονος

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 40χρονος

Σε κατάσταση σοκ εντοπίστηκε ο 40χρονος άνδρας, στα χέρια του οποίο εκπυρσοκρότησε κροτίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο 40χρονος ο οποίος ευτυχώς τουλάχιστον, δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη της κροτίδας, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου εξετάστηκε από ψυχίατρο.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17:55 το απόγευμα της Κυριακής 05/08, σημειώθηκε έκρηξη επί της οδού Βραγαδίνου.

Η έκρηξη οφειλόταν σε κροτίδα η οποία εκπυρσοκρότησε στα χέρια του 40χρονου άνδρα.

Ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στη σκηνή και μετέφερε τον 40χρονο στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE