ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας 6/8, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ και παροδικά, στα νότια και νοτιοδυτικά, ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα νότια, στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα ανατολικά θα είναι µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 7/8, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που µετά το µεσηµέρι, στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Παροδικά, στα νότια και νοτιοδυτικά, θα πνέουν ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί παροδικά το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 8/8, την Πέµπτη 9/8 και την Παρασκευή 10/8 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές για την εποχή τιµές και µη αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top