Συγκλονίζει ο Σελινόπουλος - Το κρίσιμο 48ωρο της αδελφής του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλονίζει ο Σελινόπουλος - Το κρίσιμο 48ωρο της αδελφής του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια ανάρτησή του ο Γιάννης Σελινόπουλος μοιράστηκε τις δύσκολες ώρες που πέρασε η αδελφή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος ''Αλληλεγγύη'' με μια ανάρτησή του στα social media θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους Γιατρούς και Νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και πλαστικούς χειρούργους του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θέλοντας παράλληλα να στείλει κι ένα μήνυμα στον κόσμο, για να έχει πυροσβεστήρες στα σπίτια του.

Η περιπέτεια της αδελφής του όπως έγραψε ο Γιάννης Σελινόπουλος μετά από ένα κρίσιμο 48ωρο, σε βάθος χρόνου θα καταλήξει σε ανάμνηση περιπέτειας και γι αυτό ευχαριστεί τον Θεό. 

Όπως έγραψε ο Γιάννης Σελινόπουλος: "Οι τελευταίες μέρες ήταν διδακτικές για την αξία της ζωής. 
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Γιατρούς και Νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και πλαστικούς χειρουργούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας που φρόντισαν ένα κρίσιμο 48ωρο, να καταλήξει σε βάθος χρόνου για την αδερφούλα μου και την οικογένεια μας μια ανάμνηση περιπέτειας.
Κάθε σπίτι ξεχωριστά πρέπει να έχει έναν πυροσβεστήρα για φωτιές.
Εμείς το μάθαμε με σκληρό τρόπο.
Ευτυχώς όχι τον πιο σκληρό και ευχαριστώ το Θεό για αυτό. 
Καλημέρα σε όλους ότι και να κάνετε.".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE