ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Γονάτισε» τους Τούρκους η Μπενφίκα και προβάδισμα ενόψει… ΠΑΟΚ! – ΒΙΝΤΕΟ

«Γονάτισε» τους Τούρκους η Μπενφίκα και προβάδισμα ενόψει… ΠΑΟΚ! – ΒΙΝΤΕΟ

Με γκολ του Σέρβι στο 69′, η Μπενφίκα επικράτησε με 1-0 στον πρώτο αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ εφόσον περάσει τη Σπαρτάκ. Βασικός ο Βλαχοδήμος…

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στα πλέι οφ του Champions League έκανε η ομάδα του Ρουί Βιτόρια το βράδυ της Τρίτης.

Με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ και τον Ανδρέα Σάμαρη στον πάγκο, οι «Αετοί” μετά από ένα σχετικά ισορροπημένο πρώτο μέρος όπου όμως είχαν τις καλύτερες στιγμές, ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, πίεσαν τους Τούρκους και πήραν… κεφάλι για το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Αργεντινός χαφ Σέρβι στο 69ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασίστ του Σάλβιο.

Απόλυτα δίκαιο το τελικό 1-0, καθώς η Μπενφίκα είχε ευκαιρίες για να ισχυροποιήσει το προβάδισμά της με τους Σάλβιο (δις), Αντρέ Αλμέιδα και Πίτσι, έστω κι έτσι όμως έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη σε μία εβδομάδα (14/8, 21:00).

Υπενθυμίζεται ότι όποια από τις δύο ομάδες περάσει στα πλέι οφ, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Πίζι, Φέισα, Φερνάντες, Σάλβιο (75′ Ζίβκοβιτς), Φερέιρα (63′ Καστίγιο), Σέρβι.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Ίσλα, Νόισταντερ, Σκρτελ, Αλί Καλντιρίμ, Έλμας, Τοπάλ, Ντιράρ (87′ Αλιτζί), Ζιουλιάνο, Βαλμπιενά (61′ Εκιτζί), Ποτούκ (74′ Σολδάδο).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top