ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! Σε δύο…δόσεις η ΑΦΙΞΗ στο Γκρατς! (ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ)

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! Σε δύο…δόσεις η ΑΦΙΞΗ στο Γκρατς! (ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ)

Ταλαιπωρία για τα μέλη που απαρτίζουν την αποστολής της ΑΕΚ για Αυστρία ενόψει του παιχνιδιού με την Στουρμ Γκρατς (Πέμπτη 9/8) καθώς θα πάνε με δύο διαφορετικές πτήσεις στον τελικό τους προορισμό.

Το απόγευμα της Τρίτης (7/8) οι κιτρινοπράσινοι ξεκίνησαν από την Λάρνακα με προορισμό το Μόναχο. Από εκεί θα όδευαν προς Γκρατς για να καταλύσει η ομάδα στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!), υπήρξε καθυστέρηση και έτσι λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα έφτανε η αποστολή στην Αυστρία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που λάβαμε, η αποστολή θα μεταβεί στο Γκρατς με δύο πτήσεις κάτι που δημιουργά μια μικρή ταλαιπωρία.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα (ώρα Αυστρίας) θα αφιχθούν οι ποδοσφαιριστές για να καταλύσουν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει η ομάδα, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα πάρουν την επόμενη πτήση με προορισμό το Γκρατς.

Έτσι θα γίνει σε δύο δόσεις η μετάβαση από το Μόναχο στην Αυστριακή πόλη όπου εδρεύει η Στουρμ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top