Αγρια επίθεση άνδρα σε γυναίκα, επειδή δεν του έδωσε το τηλέφωνό της- VIDEO

Αγρια επίθεση άνδρα σε γυναίκα, επειδή δεν του έδωσε το τηλέφωνό της- VIDEO

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε μια γυναίκα στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, επειδή «τόλμησε» να μην δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου της σε έναν άγνωστο.

Η Μπέιλι Καντρέλ ήταν στο αυτοκίνητό της, έξω από βενζινάδικο, όταν ο άνδρας πλησίασε και της ζήτησε τον αριθμό της. Εκείνη αρνήθηκε, δύο φορές, αλλά εκείνος επέμεινε. Οταν την πλησίασε ξανά, η Καντρέλ του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλη και δεν ενδιαφέρεται. Αυτό όμως προκάλεσε την άγρια αντίδρασή του, όπως περιέγραψε η ίδια στο WTVF.

Ο άνδρας άρχισε να χοροπηδάει πάνω στο αυτοκίνητό της, κλωτσούσε το παρμπρίζ και την έβριζε. Η γυναίκα βγήκε έντρομη από το αυτοκίνητό της, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε και άρχισε να την τραβάει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE