Στα €19,9 δισεκατομμύρια τα «κόκκινα» δάνεια

Στα €19,9 δισεκατομμύρια τα «κόκκινα» δάνεια

Στα €19,9 δισεκατομμύρια καταγράφηκαν τα «κόκκινα» δάνεια του κυπριακού τραπεζικού συστήματος τέλος Απριλίου, σύμφωνα με στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα την Πέμπτη η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, καταγράφοντας μικρή πτώση σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Τα στοιχεία της Κεντρικής για τις εγχώριες εργασίες των κυπριακών τραπεζών δείχνουν μια μικρή μείωση από τους αριθμούς που δημοσιεύθηκαν για τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, ο Μάρτιος κατέγραψε την μεγαλύτερη μείωση €2.074 εκατ. κατά το πρώτο τρίμηνο του 2018. Οι Μη-Εξυπηρετούμενες Χορηγήσεις (ΜΕΧ) καταγράφηκαν στα €21,9 δισεκατ. τον Φεβρουάριο.

Τον Μάρτιο οι ΜΕΧ ήταν €19.917.648.000 έναντι  €19.916.144.000 τον Απρίλιο

Τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας δείχνουν ότι στο σύνολό τους τα δάνεια σημείωσαν πτώση €695 εκατομμυρίων από €47,08 δισεκατ. στο τέλος Δεκεμβρίου 2017 σε €46,38 δισεκατ. τον Απρίλιο του 2018.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE