35χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει την εργοδότριά του – Πως γλίτωσε η 34χρονη

35χρονος προσπάθησε να κακοποιήσει την εργοδότριά του – Πως γλίτωσε η 34χρονη

Ανθρωποκυνηγητό εξαπολύθηκε στη Θήβα μετά την καταγγελία μιας 34χρονης ιδιοκτήτριας εμπορικού καταστήματος, ότι το μεσημέρι της Τρίτης 07/08 προσπάθησε να τη βιάσει ένας 35χρονος Αιγύπτιος στον οποίο έδινε περιστασιακά δουλειά στο μαγαζί.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της η φερόμενη ως θύμα, την ώρα που βρίσκονταν μόνο οι δυο τους στο κατάστημα, ο δράστης της επιτέθηκε και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της.

Όπως είπε, όμως, η σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ανάγκασε τον αλλοδαπό να τραπεί σε φυγή.

Η Αστυνομία ξεκίνησε άμεσα αναζητήσεις και, το βράδυ της ίδιας ημέρας, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη και τον συνέλαβαν.

Ο 35χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι επιχείρησε να ασκήσει βία στην 34χρονη, ωστόσο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.

Από protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE