ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έβγαλαν με τη βία άστεγο έξω από λεωφορείο – Ανακοίνωση της εταιρείας -VIDEO

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Έβγαλαν με τη βία άστεγο έξω από λεωφορείο – Ανακοίνωση της εταιρείας -VIDEO

Έρευνα διέταξαν η ξεκίνησε η διοίκηση του ΟΑΣΘ για περιστατικό βίας σε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη εις βάρος άνδρα.

Έρευνα για περιστατικό άσκησης βίας από υπαλλήλους εταιρίας φύλαξης σε βάρος επιβάτη αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από δημοσιοποίηση βίντεο, ξεκίνησε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας την Τρίτη 14/08.

Παράλληλα, τονίζεται η αντίθεση του Οργανισμού σε τέτοιου είδους συμπεριφορές «παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης».

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι «από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και 'δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη', όπως δημοσιεύτηκε. Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές».

«Η διοίκηση του ΟΑΣΘ διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού. Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE