ΛΙΟΠΕΤΡΙ: 45 μπάλες σανού πήραν φωτιά - Άγνωστα τα αίτια

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: 45 μπάλες σανού πήραν φωτιά - Άγνωστα τα αίτια

Αγνωστα είναι τα αίτια της φωτιάς που κατέκαυσε βράδυ το βράδυ της Δευτέρας (13/08) 45 μπάλες σανού αξίας 1500 ευρώ, που βρίσκονταν σε χωράφι στο Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τρίτη 14/08 το πρωί, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού  Ξυλοφάγου μετέβησαν στην σκηνή, την οποία και επιθεώρησαν.

Ωστόσο, από τις έρευνες που διεξήχθησαν δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να δείχνει ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστα, χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τυχαία πυρκαγιά.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 10.45 χθες βράδυ σε χωράφι στο Λιοπέτρι, που αποτελεί ιδιοκτησία κατοίκου του χωριού.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η φωτιά κατασβέστηκε αφού έκαψε 45 μεγάλες πάλες σανού, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 1500 ευρώ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE