ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος ο αξιωματικός της Αστυνομίας – Διερευνούν απόπειρα επηρεασμού υπόθεσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθερος ο αξιωματικός της Αστυνομίας – Διερευνούν απόπειρα επηρεασμού υπόθεσης

Ελεύθεροι χωρίς να κατηγορηθούν βρίσκονται από το βράδυ της Τρίτης 18/08 ο αξιωματικός της Αστυνομίας και άλλα δυο πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο αξιωματικός της Αστυνομίας και οι άλλοι δυο που κατηγορούνται για υπόθεση παρέμβασης τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην επαρχία Λεμεσού, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων της Αστυνομίας.

Πρόκειται για 47χρονο αξιωματικό της Αστυνομίας, 43χρονο πατέρα και 19χρονο γιο.

Υπενθυμίζουμε ως ο 47χρονος αξιωματικός της Αστυνομίας, φέρεται να προσπάθησε να επηρεάσει υπόθεση τροχαίου ατυχήματος ούτως ώστε να κλείσει.

Πρόκειται για τροχαίο με μοτοσικλέτα που σημειώθηκε στην επαρχία Λεμεσού, τροχαίο το οποίο σημειώθηκε στις 09 Ιουνίου 2018.

Ο 19χρονος εμπλεκόμενος οδηγός δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού ενώ δεν είχε πιστοποιητικό ασφάλειας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE