ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπορεί διπλό η ΑΕΚ; Ποντάρετε στην Megabet Plus!

Μπορεί διπλό η ΑΕΚ; Ποντάρετε στην Megabet Plus!

Πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Βίντι και ΑΕΚ στο γήπεδο «Groupama Arena» της Βουδαπέστης.

Η Megabet Plus προσφέρει τόσο στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy, όσο και στα πρακτορεία, τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

Η Βίντι είναι μια ιδιαίτερα σκληρή ομάδα, που προτιμά να παίζει σε σε χαμηλό τέμπο και να κτυπά στις αντεπιθέσεις. Η ΑΕΚ πάντως διαθέτει έμπειρους παίκτες και μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η AEK έχει προβάδισμα καθώς το διπλό έχει απόδοση 2.17, ενώ ο άσος για νίκη της Βίντι είναι στο 3.80. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 2.90.

Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 1.58, ενώ για το under είναι 2.21. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.38.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

H ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top