Οι δηλώσεις των Σωφρόνη Αυγουστή και Σακέτι για το ματς με τη Βασιλεία – ΒΙΝΤΕΟ

Οι δηλώσεις των Σωφρόνη Αυγουστή και Σακέτι για το ματς με τη Βασιλεία – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (23/08, 21:00) στην Ελβετία με αντίπαλο τη Βασιλεία για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Τους παίκτες της Λεμεσιανής ομάδας εκπροσώπησε ο Αργεντινός μέσος, Εστεμπάν Σακέτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:

«Εύχομαι να κάνουμε κι άλλα ταξίδια στη συνέχεια. Είναι δύσκολος αντίπαλος η Βασιλεία και πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς και στα δύο παιχνίδια.

Θα πρέπει να κάνουμε δύο τέλεια παιχνίδια για να προκριθούμε στους ομίλους. Είμαι χαρούμενος που έχω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου.

Το αυριανό παιχνίδι θέλει συγκέντρωση και να μη φοβηθούμε τον αντίπαλο. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να το απολαύσουμε.

Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς, ακολουθώντας το πλάνο μας».

Για το αν η Βασιλεία έχει αποδυναμωθεί, αλλά και για τον αποκλεισμό της από τον ΠΑΟΚ, είπε:

«Ο φετινός ΠΑΟΚ δυνάμωσε πάρα πολύ, ενώ η Βασιλεία βρίσκεται στους ομίλους κάθε χρόνο. Να έχουμε σεβασμό και να ξέρουμε ποια ομάδα είναι απέναντι μας».

Για το αν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα:

«Ναι, έχω αποφασίσει ναι. Έχω ισάξιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να μου δώσουν λύσεις απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

Περισσότερα σε λίγο…

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, στο πιο κάτω βίντεο από την επίσημη σελίδα του Απόλλωνα στο Facebook:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE