ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάμποση ΜΕΛΕΤΗ και ευκαιρία για να γράψουν ΙΣΤΟΡΙΑ!

Κάμποση ΜΕΛΕΤΗ και ευκαιρία για να γράψουν ΙΣΤΟΡΙΑ!

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο της Ζίλινα την προετοιμασία της, ενόψει της αποψινής (23/8) αναμέτρησης κόντρα στην Τρέντσιν.

Ο Ιραόλα και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν.

Αναλώθηκε αρκετός χρόνος για μελέτη της αντιπάλου, αλλά και προσπάθεια προσαρμογής σε πλαστικό χλοοτάπητα.

Ξέρουν ακόμα κάτι όμως στο «κιτρινοπράσινο στρατόπεδο” και αυτό δεν είναι άλλο από τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάζεται για να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ιστορία της ομάδας.

Είναι δύο αναμετρήσεις μακριά από την είσοδο τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που αν γίνει, θα είναι η δεύτερη φορά της ΑΕΚ που θα το πετύχει.

Οι παίκτες είναι διψασμένοι για την διάκριση, είναι πιο έμπειροι οι «κιτρινοπράσινοι” σε σύγκριση με τις τελευταίες δύο (αποτυχημένες) προσπάθειες και όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν σκορ που να τους δίνει το προβάδισμα πρόκρισης στον επαναληπτικό του «Αρένα”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός κόουτς δεν αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στα πλάνα του. Ο Φλοριάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αρχίσει βασικός και ο Ιραόλα αν δεν είναι 100% σίγουρος πως μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή ο Γάλλος, δεν πρόκειται να προβεί σε μία τέτοια κίνηση.

Κρατάμε όμως μια πισινή, μιας και στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, όμως φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Η Τρεντσίν είναι μια γρήγορη ομάδα, που πιέζει τον αντίπαλο και εκμεταλλεύεται την ευστοχία της. Στα μετόπισθεν όμως υπάρχει θέμα, όπως και στις στημένες φάσεις.

Σίγουρα οι παίκτες της ΑΕΚ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, και αν το κάνουν σωστά, θα δώσουν ένα λόγο παραπάνω στους ΑΕΚτζήδες για να πάνε στο «ΑΕΚ Αρένα” σε μια εβδομάδα.

Απεσταλμένος του ThemaSports στη Σλοβακία: Γιώργος Λεωνίδου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top