ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα αγωνιστικά πλάνα του Μπαλταζάρ και το σημαντικό του μηδέν στην άμυνα

Τα αγωνιστικά πλάνα του Μπαλταζάρ και το σημαντικό του μηδέν στην άμυνα

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΑΠΟΕΛ και είναι πανέτοιμος για το πρώτο ματς με αντίπαλο την Αστάνα.

Οι πρωταθλητές μας αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης (23/08, 20:00) τους πρωταθλητές από το Καζακστάν για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και μοναδικός στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος εκτός από τη νίκη και με μηδέν παθητικό μάλιστα.

ΑΠΟΕΛ-Αστάνα λοιπόν, πράξη τρίτη…

Οι πρωταθλητές μας αντιμετωπίζουν την Αστάνα για τρίτη φορά σε διπλές αναμετρήσεις.

Ο απολογισμός των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, είναι δύο νίκες για την Αστάνα, μία για τον ΑΠΟΕΛ και μία ισοπαλία. Ένα παιχνίδι με δύο ισοδύναμες ομάδες, όπως φάνηκε και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Έγιναν σήμερα και οι δημοσιογραφικές διασκέψεις των δυο προπονητών και βγήκαν αρκετά συμπεράσματα για τον αποψινό αγώνα.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Αστάνα, Γκριγκόρι Μπαμπαγιάν, είπε πως θα κατέβει στο γήπεδο σίγουρα για τη νίκη, αλλά θα παίξει αμυντικά η ομάδα του, ενώ από την άλλη ο Πορτογάλος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, είπε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη με καθαρό σκορ, που θα της δώσει το προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού.

Χωρίς προβλήματα τελείωσε και η τελευταία προπόνηση των «γαλαζοκιτρίνων», με τον Σόουζα να προπονείται κανονικά και να συμπεριλαμβάνεται στην 22μελή αποστολή.

Τα πλάνα του Μπαλταζάρ πάνω κάτω είναι γνωστά. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας κατά κύριο λόγο θα είναι η ίδια, με τον Βάτερμαν να είναι κάτω από τα δοκάρια και τους Νσούε, Βούρο, Καρλάο και Καζού, να είναι οι τέσσερις που θα πλαισιώνουν την άμυνα.

Το μοναδικό ερωτηματικό, είναι κατά πόσο θα προτιμήσει ο Πορτγογάλος τον Ιωάννου, που δίνει περισσότερη σιγουριά στην άμυνα παρά τον Καζού.

Στο χώρο του κέντρου οι Μοράις και Σόουζα σε ρόλο αμυντικού χαφ, ενώ στα φτερά της επίθεσης υπάρχουν αρκετές λύσεις, με τους Τάμαρι, Σάλαϊ και Εφραίμ να διεκδικούν θέση βασικού.

Σε καλύτερη φυσική κατάσταση οι δύο πρώτοι, αφού ο Εφραίμ έχασε αρκετές προπονήσεις.

Πίσω από τον προωθημένο επιθετικό και σε πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ζαχίντ.

Σε περίπτωση που προτιμήσει τον Σόουζα στη θέση αυτή ο Μπαλταζάρ, τότε ο Γκέντζογλου θα είναι ο παρτενέρ του Μοράις στο χώρο του κέντρου.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ένας εκ των Ντελατόρε ή Ρέζα.

Υπάρχει περίπτωση όμως ο Μπαλταζάρ να χρησιμοποιήσει και τους δύο (Ρέζα και Ντελατόρε) για να κάνει πιο επιθετικό τον ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να αλλάξει η διάταξη της ομάδας.

Σε ένα σύστημα 4-4-1-1, ο Ντελατόρε θα είναι σε πιο ελεύθερο ρόλο, με τον Ρέζα να παίρνει χώρους στην επίθεση.

Αναμένεται λοιπόν ένας δύσκολος αγώνας για τους πρωταθλητές μας ο αποψινός. Όπως είπε και ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων», η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα είναι αυτή που θα πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μοναδικός στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να πάρει μία νίκη με καθαρό σκορ, που θα του δώσει άλλο αέρα ενόψει επαναληπτικού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top