ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμος για την πρώτη του φετινή υπέρβαση ο Απόλλωνας με φόντο τους ομίλους!

Πανέτοιμος για την πρώτη του φετινή υπέρβαση ο Απόλλωνας με φόντο τους ομίλους!

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το βράδυ της Τετάρτης στην Ελβετία και είναι πανέτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βασιλεία (23/08, 21:00) στο St. Jakob-Park, για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «γαλάζιοι» του Σωφρόνη Αυγουστή θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, είτε για να βάλουν τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους (με νίκη ή ισοπαλία), είτε για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους ενόψει του επαναληπτικού (ήττα με στενό σκορ), αν το ματς «στραβώσει».

Ο Κύπριος τεχνικός τρέφει μεγάλο σεβασμό για τη Βασιλεία και το έδειξε και στη συνέντευξη Τύπου. Προετοίμασε τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά τους παίκτες του για μία μεγάλη «μάχη» και δεν παρασύρεται από τις προηγούμενες εμφανίσεις που έκανε η Ελβετική ομάδα, ούτε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Της έδωσε μάλιστα και τον τίτλο του φαβορί…

Είναι ουσιαστικά το δυσκολότερο εμπόδιο του Απόλλωνα στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία στα προκριματικά και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για την υπέρβαση, προκειμένου να δώσουν το παρών στη φάση των ομίλων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον σύλλογο και τους ίδιους γενικότερα…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή μελέτησε αναλυτικά τον αντίπαλο, ξέρει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του και έχει ετοιμάσει το πλάνο… «απόδρασης» από την Ελβετία.

Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία αναμένεται να έχει το πολύ δύο με τρεις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Η μία αναμένεται να είναι του Χάμπου Κυριάκου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ θέση βασικού στη μεσαία γραμμή σε ρόλο επιτελικού μέσου, αναμένεται να πάρει ένας εκ των Περέιρα-Μπρου. Αν δεν αγωνιστεί ο Χάμπος, τότε ο Μπρου θα παίξει μαζί με τον Σακέτι στον άξονα και πιο μπροστά θα είναι ο Φακούντο Περέιρα.

Επίσης, όλα είναι ανοιχτά για το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης (φαβορί ο Σαρδινέρο), αλλά και στην κορυφή (φαβορί ο Ζελάγια).

Σίγουροι για το αρχικό σχήμα θεωρούνται οι Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε, Σακέτι και Παπουλής…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top