ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Προεδρικό οι οργανωμένοι γονείς

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στο Προεδρικό οι οργανωμένοι γονείς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα συναντήσει στις 11:30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, τους οργανωμένους γονείς όλων των βαθμίδων, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Μορφάκης Σολομωνίδης.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Σολομωνίδης είπε ότι θα ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις τελευταίες εξελίξεις στην Παιδεία.

Εξάλλου, γύρω στις 12 το μεσημέρι οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις, οι οποίες αυτή την ώρα έχουν χωριστές συνεδρίες των Κεντρικών Διοικητικών τους Συμβουλίων για να εξετάσουν την πρόταση που τους κατέθεσε η Κυβέρνηση, θα έχουν συναντήσεις, στα γραφεία της ΟΕΛΜΕΚ, με άλλες συντεχνίες.

Ακολούθως οι τρεις οργανώσεις θα παρακαθίσουν σε κοινή συνεδρία. Ο τόπος της κοινής συνεδρίας των οργανώσεων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι πρώτες αντιδράσεις των εκπαιδευτικών είναι αρνητικές ως προς την κυβερνητική πρόταση.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top