ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Κλίμα ομόφωνης απόρριψης» στην ΟΕΛΜΕΚ – Οι ώρες των συναντήσεων

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: «Κλίμα ομόφωνης απόρριψης» στην ΟΕΛΜΕΚ – Οι ώρες των συναντήσεων

Δεν φαίνεται να βοήθησε στην αποκλιμάκωση της έντασης η συνάντηση της Πέμπτης (23/8) στο Προεδρικό.

Αν και όλα βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, εντούτοις οι ενδείξεις δείχνουν χλωμό τοπίο.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ μίλησε για τις επεκείμενες συναντήσεις.

Όπως είπε, ενημέρωσε κάποιους συναδέλφους ήδη από την Πέμπτη, ενώ στις 9:30 συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ.

Στις 8:30 συνεδριάζει η ΠΟΕΔ, ενώ στις 9:00 η ΟΛΤΕΚ.

Στις 12:00 τοποθετείται η συνεδρίαση ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ με τον Γενικό Γραμματέα της ΠΕΟ, Πάμπη Κυρίτση.

Ερωτηθείς για τη δική του εκτίμηση, ο Γιάννος Σωκράτους μίλησε για «κλίμα ομόφωνης απόρριψης» από τους καθηγητές.

Αυτό το μήνυμα έχει λάβει, όπως τόνισε, χωρίς να υπάρχει τετελεσμένη απόφαση.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE