VIDEO από την φωτιά που ξέσπασε στην νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο

VIDEO από την φωτιά που ξέσπασε στην νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο

Το ThemaOnline εξασφάλισε βίντεο από την στιγμή που η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της Ακτής του Κυβερνήτη, λόγω της κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε σε νταλίκα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού το απόγευμα της Παρασκευής (24/8).

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη πριν τις 3:30 το απόγευμα.

Ο αυτοκινητόδρομος παραμένει κλειστός για την τροχαία κίνηση, μέχρι να κατασβηστεί η φωτιά και να μεταφερθεί εκτός η νταλίκα.

Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν  την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE