ΚΟΣΜΟΣ

Πήρε ναρκωτικά για περιπετειώδες...συνευρέσεις και κατέληξε στο νοσοκομείο με 15 βραστά αβγά στο ορθό του!

Πήρε ναρκωτικά για περιπετειώδες...συνευρέσεις και κατέληξε στο νοσοκομείο με 15 βραστά αβγά στο ορθό του!

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η ερωτική συνεύρεση με τη σύντροφό του για έναν 29χρονο Ολλανδό, ο οποίος είχε την άκρως ατυχή έμπνευση να πάρει με την αγαπημένη του ναρκωτικά, προκειμένου να διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες. 


Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Dutch Magazine for Healthcare, το ζευγάρι είχε πάρει το ναρκωτικό GHB, μία από τις ουσίες που χαρακτηρίζονται «date-rape drugs» αφού έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα από δράστες σε βιασμούς, για να καταστήσουν τα θύματά τους τελείως ανήμπορα. 

Όπως εξήγησε ο 29χρονος στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου κατέφθασε την ίδια μέρα με βασανιστικούς πόνους, υπό την επήρεια των ναρκωτικών αποφάσισαν μαζί με τη σύντροφό του να βράσουν 15 αβγά, να τα ξεφλουδίσουν και κατόπιν να τα εισάγουν στο απευθυσμένο του.

Ο μεγάλος αριθμός των σφοχτών αβγών προκάλεσε ρήξη του εντερικού τοιχώματος με αποτέλεσμα να νιώσει φριχτό πόνο λίγη ώρα αργότερα και να σπεύσει στο νοσοκομείο. 

Οι γιατροί αποφάσισαν αμέσως να προχωρήσουν σε επείγουσα λαπαροτομία, ώστε να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση στην κοιλιακή χώρα του άνδρα και να αφαιρέσουν τα πολτοποιημένα αυγά και τα αέρια που θα μπορούσαν να τον σκοτώσουν, αν η επέμβαση καθυστερούσε. 

«Αφαιρέσαμε τα αυγά και ξεπλύναμε την κοιλιακή κοιλότητα όσο καλύτερα μπορούσαμε, ενώ στη συνέχεια ράψαμε την οπή που είχε δημιουργηθεί στο εντερικό τοίχωμα», αναφέρει ένας από τους γιατρούς που τον είχε αναλάβει στο περιοδικό. Όπως εξηγεί μάλιστα, ο άνδρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Εντατική για αρκετές ώρες μετά την επέμβαση, προτού μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο, όπου και παρέμεινε για μια εβδομάδα πριν πάρει εξιτήριο.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top