ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Ανόρθωση – ΣΕΝΑΡΙΟ και για ακόμη μια μεταγραφή

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην Ανόρθωση – ΣΕΝΑΡΙΟ και για ακόμη μια μεταγραφή

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα από το πρόβλημα τραυματισμού του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Μάριο Φιλγκέιρας, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης της ομάδας στο Μακάρειο Στάδιο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Δόξα Κατωκοπιάς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Το βράδυ της Κυριακής ο Πορτογάλος πορτιέρο της Ανόρθωσης πέρασε από μαγνητικό τομογράφο (MRI) για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραύματος του. (Διαβάστε εδώ).

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό στον σπόνδυλο, με τους αξιωματούχους της Ανόρθωσης να περιμένουν τα αποτελέσματα του MRI και εάν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις ότι πρόκειται για σοβαρότατο πρόβλημα τότε θα κινηθούν για απόκτηση πορτιέρο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE