Η εποχή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Τόσα εισιτήρια ΚΟΠΗΚΑΝ στα πρώτα τρία παιχνίδια!

Η εποχή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Τόσα εισιτήρια ΚΟΠΗΚΑΝ στα πρώτα τρία παιχνίδια!

Τρία παιχνίδια για την πρεμιέρα του 80ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Α΄ Κατηγορίας είχαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο.

Από χθες Σάββατο (25-08) με την Κάρτα Φιλάθλου στα γήπεδα μας, στα τρία παιχνίδια διατέθηκαν συνολικά (σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ και από τα τρία γήπεδα) 8336 εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ ήταν πως στην αναμέτρηση Ερμής – ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος” διατέθηκαν 395 εισιτήρια, στο ΓΣΠ για τον αγώνα Ομόνοια – Αλκή Ορόκλινη 6641, ενώ σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο για το παιχνίδι Δόξα – Ανόρθωση 1300 εισιτήρια.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE