Η εποχή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Τόσα εισιτήρια ΚΟΠΗΚΑΝ στα πρώτα τρία παιχνίδια!

Η εποχή της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – Τόσα εισιτήρια ΚΟΠΗΚΑΝ στα πρώτα τρία παιχνίδια!

Τρία παιχνίδια για την πρεμιέρα του 80ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Α΄ Κατηγορίας είχαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο.

Από χθες Σάββατο (25-08) με την Κάρτα Φιλάθλου στα γήπεδα μας, στα τρία παιχνίδια διατέθηκαν συνολικά (σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ και από τα τρία γήπεδα) 8336 εισιτήρια.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ ήταν πως στην αναμέτρηση Ερμής – ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος” διατέθηκαν 395 εισιτήρια, στο ΓΣΠ για τον αγώνα Ομόνοια – Αλκή Ορόκλινη 6641, ενώ σήμερα στο Μακάρειο Στάδιο για το παιχνίδι Δόξα – Ανόρθωση 1300 εισιτήρια.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδεχομένως τον Νοέμβριο η επόμενη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό - Η λιτή ανακοίνωση των ΗΕ

ΠτΔ: Ενδεχομένως τον Νοέμβριο η επόμενη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό - Η λιτή ανακοίνωση των ΗΕ

Το Φθινόπωρο και ενδεχομένως τον Νοέμβριο να πραγματοποιηθεί η επόμενη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE