Αννίτα Δημητρίου: Σκυφτή και φανερά συγκινημένη αποχαιρετά την Καίτη Κληρίδου - «Ραγίζει» καρδιές η φωτογραφία
Στην κηδεία της κόρης του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη, Καίτης, βρέθηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.
Αναλυτικά:
«Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας στην Κύπρο, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Πέμπτης για τα Playoffs του UEFA Europa League με αντίπαλο την FC Astana.
Η αποστολή που ανακοίνωσε ο κ. Baltazar για να ταξιδέψει απόψε στο Καζακστάν αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.
Αποστολή:
Waterman (GK), Romo (GK), Paraskevas (GK), Milanov, Nsue, Vouros, Alexandrou, Caju, Ioannou, Merkis, Carlão, Morais, Souza, Artymatas, Gkentsoglou, Efrem, Tamari, Sallai, Zahid, De Vincenti, Dellatorre, Reza».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις