ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα ΓΥΡΙZΕΙ να μας δει ο Μιλόγεβιτς…

Δεν θα ΓΥΡΙZΕΙ να μας δει ο Μιλόγεβιτς…

Με μάγκικο τρόπο και με υπογραφή Μοχάμεντ Μπεν (πρώην του Ολυμπιακού Πειραιώς), ο Ερυθρός Αστέρας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, πέρασε στους ομίλους του Τσιάμπιονς Ληγκ μετά από πολλά χρόνια. 

Έφερε χρυσή ισοπαλία 2-2 στην Αυστρία με την Ζάλτσμπουργκ, προκρίθηκε μετά και το 0-0 στο Βελιγράδι. Και τα δυο ψεσινά γκολ τα έβαλε ο Μπεν για τους Σέρβους.  

Όποτε ακούνε… Μιλόγεβιτς οι Ομονοιάτες, θυμούνται το πέρασμα του για μερικούς μήνες (στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16) από την ομάδα τους. Έχει γραφτεί πολλές φορές, ότι ήταν μεγάλο λάθος η απόφαση του… τότε τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα, να μην κρατήσει τον Σέρβο προπονητή. 

Αν θυμόμαστε καλά, ο χωρισμός δεν επήλθε για οικονομικούς λόγους, αλλά επειδή υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δυο αντρών. 

Δεν ισχυριζόμαστε, ότι αν συνέχιζε η Ομόνοια ο Μιλόγεβιτς, θα ήταν εξασφαλισμένη η επιτυχία του την αμέσως επόμενη χρονιά. Για να παράξει έργο ένας προπονητής δεν αρκεί μόνο να είναι καλός και με σωστή φιλοσοφία, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και κάτω από ποιες συνθήκες (οικονομικές και άλλες) εργάζεται. 

Το όνομα του είχε παίξει, κατά καιρούς, στις υποψηφιότητες για τον ΑΠΟΕΛ. Σε περιόδους που ο Πρόδρομος Πετρίδης, αποφάσιzε να… επιφέρει αλλαγή στα αποδυτήρια του Αρχαγγέλου.

Πλέον έχει ανέβει αρκετά το κασέ του επιτυχημένου Σέρβου κόουτς. Τώρα που είναι στο peak της καριέρας του, δεν νομίζουμε να… κοιτάξει να δει μια Κυπριακή ομάδα που ενδεχομένως να του κάμει πρόταση. 

Θα είναι λογικό να κοιτάξει, σε κάποια στιγμή, να ανοίξει τα φτερά του και σε πιο ψηλό επίπεδο. Πηγαίνοντας με τον Ερυθρό Αστέρα στ’ αστέρια, θα έχει πλέον πολύ περισσότερη προβολή η δουλειά του στο ευρωπαικό στερέωμα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top