ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν κόβει αποδείξεις η καντίνα του ΓΣΠ - Κανένας έλεγχος

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν κόβει αποδείξεις η καντίνα του ΓΣΠ - Κανένας έλεγχος

Μετά από επιστολή του Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Γιώργου Περδίκης υπήρξε απάντηση του Τμήματος Φορολογίας για την καντίνα που υπάρχει στο ΓΣΠ.

Σε καταγγελία που έγινε από τον Βουλευτή σχετικά με την μη έκδοση αποδείξεων εισπράξεων από τις καντίνες του ΓΣΠ το Τμήμα Φορολογίας αναφέρει ότι προέβη στο παρελθόν σε διερεύνηση του περιστατικού.

Πριν από δύο χρόνια όπου διερευνήθηκε η καταγγελία σύμφωνα με την επιστολή εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται την καντίνα του γηπέδου ΓΣΠ «διατυπώθηκε ο ισχυρισμός ότι είναι αδύνατο να εκδίδεται είσπραξη στα διάφορα σημεία των καντινών που λειτουργούν εντός του σταδίου λόγω του περιορισμένου χρόνου που διαρκεί το διάλειμμα κατά τη διεξαγωγή ενός αγώνα».

Όπως αναφέρει στην επιστολή του το Τμήμα Φορολογίας «η διαχειρίστρια εταιρεία χρησιμοποιεί συγκεκριμένα λογιστική μέθοδος για το ορθό υπολογισμό του ΦΠΑ που οφείλεται».

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση από τότε δεν έχει γίνει οποιοσδήποτε άλλος φορολογικός έλεγχος παρά το γεγονός ότι η διαχειρίστρια εταιρεία δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις του Τμήματος Φορολογίας.

Την επιστολή δημοσίευσε το Κίνημα Οικολόγων στο Facebook με την σημείωση ότι «παρανομεί η καντίνα του ΓΣΠ και κωλυσιεργεί στην εφαρμογή συστάσεων του Εφόρου.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top