ΚΥΠΡΟΣ: Δεν κόβει αποδείξεις η καντίνα του ΓΣΠ - Κανένας έλεγχος

ΚΥΠΡΟΣ: Δεν κόβει αποδείξεις η καντίνα του ΓΣΠ - Κανένας έλεγχος

Μετά από επιστολή του Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών Γιώργου Περδίκης υπήρξε απάντηση του Τμήματος Φορολογίας για την καντίνα που υπάρχει στο ΓΣΠ.

Σε καταγγελία που έγινε από τον Βουλευτή σχετικά με την μη έκδοση αποδείξεων εισπράξεων από τις καντίνες του ΓΣΠ το Τμήμα Φορολογίας αναφέρει ότι προέβη στο παρελθόν σε διερεύνηση του περιστατικού.

Πριν από δύο χρόνια όπου διερευνήθηκε η καταγγελία σύμφωνα με την επιστολή εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται την καντίνα του γηπέδου ΓΣΠ «διατυπώθηκε ο ισχυρισμός ότι είναι αδύνατο να εκδίδεται είσπραξη στα διάφορα σημεία των καντινών που λειτουργούν εντός του σταδίου λόγω του περιορισμένου χρόνου που διαρκεί το διάλειμμα κατά τη διεξαγωγή ενός αγώνα».

Όπως αναφέρει στην επιστολή του το Τμήμα Φορολογίας «η διαχειρίστρια εταιρεία χρησιμοποιεί συγκεκριμένα λογιστική μέθοδος για το ορθό υπολογισμό του ΦΠΑ που οφείλεται».

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση από τότε δεν έχει γίνει οποιοσδήποτε άλλος φορολογικός έλεγχος παρά το γεγονός ότι η διαχειρίστρια εταιρεία δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις του Τμήματος Φορολογίας.

Την επιστολή δημοσίευσε το Κίνημα Οικολόγων στο Facebook με την σημείωση ότι «παρανομεί η καντίνα του ΓΣΠ και κωλυσιεργεί στην εφαρμογή συστάσεων του Εφόρου.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE