ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ολοκληρώθηκε η Επιτροπή – Όλοι στο γραφείο του Συλλούρη

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ολοκληρώθηκε η Επιτροπή – Όλοι στο γραφείο του Συλλούρη

Στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής μεταφέρθηκε το μέτωπο της Παιδείας το μεσημέρι της Παρασκευής (31/8).

Μετά από μια πολύωρη και θυελλώδη κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παιδείας και Εργασίας, ο Δημήτρης Συλλούρης κάλεσε τον Υπουργό Παιδείας και τις εκπαιδευτικές οργανώσεις στο γραφείο του για καφέ και συζήτηση.

Στην τελευταία τοποθέτησή του εξέφρασε κι ο ίδιος ετοιμότητα για διάλογο, αλλά αφού μελετήσει και συζητήσει με τα εμπλεκόμενα μέρη.

Ο Κώστας Χαμπιαούρης έκανε έκκληση προς τους εκπαιδευτικούς να συζητήσουν επί της πρότασης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Τα θέματα που πρέπει να συζητούνται στη ΜΕΠΕΥ θα συζητούνταν εκεί και τα άλλα σε άλλο συμβούλιο», δήλωσε σημειώνοντας ότι «αν βγούμε έξω μονιασμένοι, σκεφτείτε πόση χαρά θα δώσουμε στον κόσμο».

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE