ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Έδιωξε τον αντιπρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ ο Συλλούρης – Η ανάρτηση που τον εκνεύρισε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Έδιωξε τον αντιπρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ ο Συλλούρης – Η ανάρτηση που τον εκνεύρισε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Εκτός αίθουσας έστειλε τον αντιπρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ ο Πρόεδρος της Βουλής, την ώρα που συνεδριάζει η κοινή επιτροπή Εργασίας και Παιδείας την Παρασκευή (31/8).

Κι αυτό επειδή έπεσε στην αντίληψή του μια προκλητική ανάρτηση που έκανε ο Παντελής Νικολαΐδης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Καθώς, την ώρα που μιλούσε ο Γενικός Ελεγκτής, ο κ. Νικολαΐδης εκφράστηκε έντονα.

«Ασυναρτησίες ΓΕ τώρα στη Βουλή. Στερουμένων πλήρους επιστημονικής τεκμηρίωσης θέσεις. Παπαριές», έγραψε και προκάλεσε την έκρηξη του Δημήτρη Συλλούρη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής τον απέβαλε από τη συνεδρίαση.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο αντιπρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών, άλλαξε την ανάρτηση αποσύροντας δύο προκλητικές λέξεις.

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.