ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Απεβίωσε μόνη και αβοήθητη η άτυχη Κύπρια - Γιατί δεν έγινε νεκροτομή

ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Απεβίωσε μόνη και αβοήθητη η άτυχη Κύπρια - Γιατί δεν έγινε νεκροτομή

Μόνη στο σπίτι της απεβίωσε η άτυχη γυναίκα η οποία εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Κυριακής 03/09 στην οικία της στο Καϊμακλι.

Η γυναίκα Κυπριακής καταγωγής φαίνεται πως ήταν νεκρή εδώ και μέρες καθώς βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Όπως μας αναφέρθηκε, λόγω της κατάστασης της (αποσύνθεση) δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί νεκροτομή ενώ τα αίτια θανάτου της οφείλονται σε παθολογικά.

Να θυμίσουμε πως η γυναίκα ηλικίας γύρω στα 60, εντοπίστηκε μετά από πληροφορία που έδωσαν οι γείτονες της.

Η έντονη δυσοσμία λόγω της αποσύνθεση ήταν και η αίτια να ενημερωθούν οι Αρχές.

Όπως μας αναφέρθηκ,  η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη της και αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν άρεσαν στον Τατάρ οι δηλώσεις του ΠτΔ - «Ένδειξη πολιτικής επιβολής»

Δεν άρεσαν στον Τατάρ οι δηλώσεις του ΠτΔ - «Ένδειξη πολιτικής επιβολής»

Ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, μετά την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, στη Λευκωσία αποτελούν "ένδειξη της πολιτικής κυριαρχίας και επιβολής που ακολουθεί εδώ και καιρό η ελληνοκυπριακή πλευρά", κατά την έκφρασή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE