ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Απεβίωσε μόνη και αβοήθητη η άτυχη Κύπρια - Γιατί δεν έγινε νεκροτομή

ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Απεβίωσε μόνη και αβοήθητη η άτυχη Κύπρια - Γιατί δεν έγινε νεκροτομή

Μόνη στο σπίτι της απεβίωσε η άτυχη γυναίκα η οποία εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Κυριακής 03/09 στην οικία της στο Καϊμακλι.

Η γυναίκα Κυπριακής καταγωγής φαίνεται πως ήταν νεκρή εδώ και μέρες καθώς βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Όπως μας αναφέρθηκε, λόγω της κατάστασης της (αποσύνθεση) δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί νεκροτομή ενώ τα αίτια θανάτου της οφείλονται σε παθολογικά.

Να θυμίσουμε πως η γυναίκα ηλικίας γύρω στα 60, εντοπίστηκε μετά από πληροφορία που έδωσαν οι γείτονες της.

Η έντονη δυσοσμία λόγω της αποσύνθεση ήταν και η αίτια να ενημερωθούν οι Αρχές.

Όπως μας αναφέρθηκ,  η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη της και αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE