Η on air πρόταση του Φουρλά στον Εφραίμ για να πάει στον Απόλλωνα – Η αντίδραση της Αριστοτέλους – VIDEO

 Η on air πρόταση του Φουρλά στον Εφραίμ για να πάει στον Απόλλωνα – Η αντίδραση της Αριστοτέλους – VIDEO

Και όμως ο Λουκάς Φουρλάς έκανε on air πρόταση στον Γιώργο Εφραίμ για να πάει στον Απόλλωνα.

Πρώτος καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της την Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου ήταν ο Λουκάς Φουρλάς.

Η οικοδέποινα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» έκανε μια εκ βαθέων συζήτηση με τον καλεσμένο της και καταπιάστηκαν με τα πολύ σοβαρά θέματα που έτυχαν στην ζωή του Λουκά Φουρλά, που ήταν η απώλεια του αδελφού του και της κόρης του.

Ο Λουκάς Φουρλάς θέλοντας να ελαφρύνει την συζήτηση αναφέρθηκε και στην ομάδα του, τον Απόλλωνα και στην χαρά που πήρε όταν η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε να μπει στην Ευρώπη.

Ο καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους της είπε on air: «Εννά κάμουμεν καμιάν πράξη λαλείς; Άφηστον να φέρει τα μίλια του. Να τον δούμε αγωνιστικά. Να κερδίσει λίγα παιχνίδια στα πόδια του...και θα το συζητήσουμε».

Φυσικά ο Λουκάς Φουρλάς αναφερόταν στον σύζυγό της παρουσιάστριας, Γιώργο Εφραίμ. Δείτε την αντίδραση της Αριστοτέλους στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE