ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Ήγγικεν η ώρα της κάλπης – Ο λόγος στους εκπαιδευτικούς

ΜΕΤΩΠΟ – ΠΑΙΔΕΙΑ: Ήγγικεν η ώρα της κάλπης – Ο λόγος στους εκπαιδευτικούς

Οι εκπαιδευτικοί αποφασίζουν κατά πόσο θα εξουσιοδοτήσουν τις διοικήσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεών τους, για να εφαρμόσουν όλα τα μέτρα αντίδρασης, ακόμη και των απεργιακών.

Κρίσιμη μέρα στην παιδεία η 5η Σεπτεμβρίου 2018. Τα μέλη των εκπαιδευτικών οργανώσεων αναμένεται να κατέλθουν στις κάλπες για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις που θα ακολουθήσουν οι συντεχνίες τους.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη (4/9) η Κυβέρνηση, μετά από συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, τροποποίησε την πρόταση της 4ης Ιουλίου για τον εξορθολογισμό της δημόσιος εκπαίδευσης.

Στις 9:00 το πρωί της Τετάρτης (5/9) ψηφίζουν τα μέλη της ΟΕΛΜΕΚ, ενώ μεταξύ των 14:00 με 18:00 το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί μυστική ψηφοφορία για τα μέλη της ΠΟΕΔ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Ρίψεις από αέρος το πρωί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE