ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλείνουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ τις «τρύπες»!

Κλείνουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ τις «τρύπες»!

Από την περασμένη Πέμπτη που αποκλείστηκαν στη… ρωσική ρουλέτα από την Αστάνα, στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ κυριαρχούν τα νούμερα. 

Ποιο ήταν το πραγματικό ποσό πώλησης του Σάλλαι, πόσα λεφτά μπορεί να βρει η διοίκηση από νέους χορηγούς, ενώ το τελευταίο που παίζει είναι το deal με Γερμανική επενδυτική εταιρία (ΕΔΩ). 

H διοίκηση Πετρίδη φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Γερμανούς, να πάρουν αδιάθετες μετοχές της εταιρίας. Λέγεται ότι θα μπουν 2,5 εκατομμυριάκια απ’ αυτή την πράξη… 

Για την πώληση του Σάλλαι (επίσης σε Γερμανούς) στη Φράιμπουργκ, οι πληροφορίες λένε ότι στα ταμεία της γαλαζοκίτρινης εταιρίας θα μπουν συνολικά 3.5 εκατομμύρια, ενώ το ένα εκατομμύριο θα πάει στην Ακαδημία Πούσκας (απ εκεί τον αγόρασε πέρσι ο ΑΠΟΕΛ). 

Αν ευσταθούν ακριβώς τα ποσά που γράφτηκαν, για τις δυο μεγάλες «πράξεις», ουσιαστικά οι Γερμανοί κλείνουν τις τρύπες που έμειναν από τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από την Ευρώπη. 

Βασικά είναι η κάλυψη της… χασούρας από το Γιουρόπα Ληγκ, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι πολύ μεγαλύτερη θα ήταν η ροή χρήματος, αν η ομάδα πήγαινε ξανά στους ομίλους του Τσιάμπιονς Ληγκ. 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το καλοκαίρι, δεν είχε τα εχέγγυα η μόνιμη πρωταθλήτρια Κύπρου, για να πάρει μακριά τη βαλίτσα στην κορυφαία διοργάνωση. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top