LIFESTYLE

Στο νοσοκομείο η αδελφή της Άντρεας Κυριάκου - Συγκινεί το μήνυμά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο νοσοκομείο η αδελφή της Άντρεας Κυριάκου - Συγκινεί το μήνυμά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού βρίσκεται η Μαλβίνα Κυριάκου. Από το πλευρό της δεν λείπει ένα συγκεκριμένο άτομο και η αδελφή της Άντρεας Κυριάκου τον ευχαριστεί και δημόσια.

Με μια ανάρτησή της στα social media η Μαλβίνα Κυριάκου κοινοποίησε τις δύσκολες ώρες που περνά, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί.  

Στο πλευρό της ο αγαπημένος της, τον οποίο η αδελφή της Άντρεας Κυριάκου ευχαρίστησε και δημόσια.

Όπως έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: 'Ανεξάρτητα από το τι είδους προκλήσεις ή δυσκολίες ή οδυνηρές καταστάσεις περνάτε στη ζωή σας, έχουμε όλοι βαθιά μέσα μας ότι μπορούμε να φτάσουμε κάτω και να βρούμε την εσωτερική δύναμη για να τις περάσουμε. Είστε αυτό που μου δίνει δύναμη και δεν αφήνει ποτέ την πλευρά μου, δεν έχει σημασία τι, όλα γίνονται ευκολότερα μαζί σας! Σε αγαπάω'. μωρό μου'.

Δείτε την Μαλβίνα Κυριάκου στο νοσοκομείο με την αγαπημένο της κυριολεκτικά να μην την αφήνει λεπτό μόνη της στις φωτογραφίες που ακολουθούν:  

Φυσικά στο πλευρό της Μαλβίνας στις δύσκολες ώρες που περνά βρίσκονται και οι φίλες της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top