ΚΟΥΛΙΑΣ: «Είμαστε τίποτε η Ναόμι Κάμπελ;» - Στιχομυθία ολκής με κινηματογραφιστές

ΚΟΥΛΙΑΣ: «Είμαστε τίποτε η Ναόμι Κάμπελ;» - Στιχομυθία ολκής με κινηματογραφιστές

Η κοινοβουλευτική επιτροπή Ελέγχου συνέρχεται το πρωί της Πέμπτης (6/9) για να συζητήσει τα τεκταινόμενα στο ΡΙΚ.

Με πρόεδρο τον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Ζαχαρία Κουλία, η Επιτροπή εξετάζει τις οικονομικές καταστάσεις και την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας για το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου για το 2017.

Γνωστός… ατακαδόρος ο κ. Κουλίας χάρισε στιγμές γέλιου στους παρευρισκόμενους για ακόμα μια φορά.

Στη διάρκεια λήψης πλάνων από τους κινηματογραφιστές των καναλιών, ο κ. Κουλίας αντέδρασε και εξέφρασε μερικές απορίες.

Διερωτήθηκε γιατί τους «γράφουν» καθημερινά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστεν τίποτε η Ναόμι Κάμπελ;».

ΑΛ.ΜΙΧ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.