ΚΟΣΜΟΣ

24χρονο μοντέλο πρόσφερε ερωτικό τρίο σε αστυνομικούς για να γλυτώσει από τις κατηγορίες

24χρονο μοντέλο πρόσφερε ερωτικό τρίο σε αστυνομικούς για να γλυτώσει από τις κατηγορίες

Μια 24χρονη καλλονή με καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ και τοπική star του instagram στην Ρωσία κατέληξε στο κελί, παρά τις επανειλημμένες προτάσεις της σε αστυνομικούς για ερωτικές περιπτύξεις ώστε να μην έχει μπλεξίματα με τον νόμο.

Η Κira Mayer όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα σταμάτησε για έλεγχο με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι είχε στέρηση άδειας. Μόλις της το ανακοίνωσαν αυτή άρχισε να ουρλιάζει, να επιτίθεται στα όργανα ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει με το πολυτελές όχημα της.

Όταν όλες οι προσπάθειες της απέβησαν άκαρπες, προσπάθησε να γλυτώσει από τα μπλεξίματα, κάνοντας πρόταση στους δύο αστυνομικούς για ερωτική συνεύρεση, ακόμα και τρίο, κάτι όπως που τα δύο όργανα απέρριψαν επανειλημμένα.

Τελικά  η 24χρονη οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου όπου και παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες για οδήγηση με στερημένη άδεια και επίθεση κατά αστυνομικών και θα εκτίσει ποινή 18 μηνών σε φυλακή της Ρωσίας.

Η νεαρή καλλονή αναγκάστηκε να διαγράψει και το λογαριασμό της στο instsagram με τους 148.000 followers και να ομολογήσει ενώπιον του Δικαστή πως αγχώθηκε και έκανε πράξεις που δεν έπρεπε, αποδεχόμενη την ποινή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top