Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής- Δολοφονήθηκε από ανθρώπους του υποκόσμου

Νεκρός 19χρονος ποδοσφαιριστής- Δολοφονήθηκε από ανθρώπους του υποκόσμου

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και η πρώην ομάδα του η οποία βυθίστηκε στο πένθος.

Ο λόγος για τον 19χρονο Γουίλιαμ Γκομις, ο οποίος την περασμένη σεζόν άνηκε στο δυναμικό της  Γαλλικής St. Etienne, με την οποία κατέγραψε 18 συμμετοχές με την Β’ ομάδα.

Ο αμυντικός που χαρακτήριζαν ως μελλοντικό αστέρα, καθώς ήταν ένα πολύ υποσχόμενο ταλέντο, άφησε την τελευταία του πνοή ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Τουλόν, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών από ομάδες του υποκόσμου με φόντο τα ναρκωτικά.

Όπως αναφέρουν Γαλλικά δημοσιεύματα, νεκρό είναι και ένα 14χρονο αγόρι που καθόταν στο δίπλα κάθισμα του αυτοκινήτου του Γκομίς, αφού βρέθηκε εν μέσω πυροβολισμών τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 10/9.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE