ΚΟΣΜΟΣ

Έγινε κι αυτό: 53χρονος κέρδισε 2.500.000 στο Βρετανικό ΛΟΤΤΟ με πλαστό κουπόνι

Έγινε κι αυτό: 53χρονος κέρδισε 2.500.000 στο Βρετανικό ΛΟΤΤΟ με πλαστό κουπόνι

Ήταν Μάρτιος του 2009 όταν οι «μαγικοί αριθμοί» 6, 9, 20, 21, 31 και 34 έκαναν πλουσιότερο έναν 53χρονο άντρα από τη Βρετανία. Μόνο που το κουπόνι του φερόμενου ως τυχερού ήταν παραποιημένο ή και μερικώς κατεστραμμένο αφού δεν φαινόταν το barcode.

Πρόκειται για τον 53χρονο οικοδόμο τότε στο επάγγελμα  Edward Putman, ο οποίος θα κληθεί να επιστρέψει όλο το ποσό, αν αποδειχθεί και ενώπιον δικαστηρίου η απάτη του. Όπως σημειώνει δημοσίευμα της Daily Mail για την υπόθεση του πολυεκατομμυριούχου πλέον Εdward είχε ξεκινήσει έρευνα πριν από τρία χρόνια.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα το τοπικό ΛΟΤΤΟ της Αγγλίας, αναγκάστηκε να δώσει στον 53χρονο το ποσό των 2.500.000 λιρών για ένα κερδισμένα συνδυασμό αριθμό, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η διορία των 6 μηνών, αφού ο «τυχερός» παρουσίασε ένα κουπόνι το οποίο ήταν ελαφρώς κατεστραμμένο και έλειπε ο κωδικός.

Την υπόθεση είχε αναλάβει προσωπικό ο διευθυντής της λοταρίας στη Βρετανία, ο οποίος είχε αποφασίσει όπως παραχωρηθεί το ποσό στον 53χρονο.

Με τα λεφτά ο οικοδόμος άλλαξε τη ζωή του αγόρασε δύο σπίτια αξίας 1.000.000 (600.000 και 400.000) ενώ έχει πλέον στο γκαράζ του μια ντουζίνα αυτοκίνητα αναφέρει η Daily Mail, ενώ ο 53χρονος έκανε και χλιδάτη ζωή.

Τον επόμενο μήνα θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, όπου θα δοθεί μάχη για να διαπιστωθεί η απάτη και αν ο Edward Putman δεν παραθέσει αποδεικτικά για την αγορά του τυχερού τότε κουπονιού, όχι μόνο κινδυνεύει να μπει στη φυλακή αλλά θα πρέπει να επιστρέψει και όλο το ποσό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top